Hupparihörhö esittää


Startup-herätyskokous - Korjaamo - 29.8.2013

Miksi yrityksesi tarvitsee startupeja?

Keskikokoisten ja suurten yritysten päättäjille suunnattu seminaari, jossa kerrotaan, miten suomalaiset yritykset voivat hyötyä startupien energiasta ja innovaatioista.
Paikalla yli 300 uusista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostunutta päättäjää.


Mediakumppani


Ohjelma

12:30

Sami Kuusela / Hupparihörhö: Tervetuloa!

Suomessa suuret yritykset ja startupit hylkivät toisiaan. Meno on toinen maailmalla, missä yhteistyö ja yrityskaupat ovat arkipäivää. Hupparihörhö ja bisnesmies -teoksen kirjoittaja ja sarjayrittäjä Sami Kuusela haluaa käynnistää muutoksen. Tästä päivästä se lähtee.

12:45

Jorma Eloranta: Vuorineuvos startupissa

Maaliskuussa 2011 Jorma Eloranta lopetti pörssiyhtiön Metson toimitusjohtajan hommat. Heti seuraavana aamuna Zen Roboticsin Jufo Peltomaa lähetti Elorannalle sähköpostia. Miksi kaiken nähnyt teollisuusmies sijoitti jätealan mullistuksesta unelmoivaan startupiin ja alkoi yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi? Mitä vuorineuvos on oppinut reilun parin vuoden startup-seikkailunsa aikana?

13:45

Ilkka Paananen / Supercell: Ajattele toisin

Suomalainen Supercell on todennäköisesti maailman nopeimmin kasvava mobiilipeliyhtiö. Ketteryys, epäonnistumiseen kannustaminen ja hierarkioiden romuttaminen kuuluvat Supercellin arkeen. Mitä muut voivat oppia Supercellin startup-asenteesta? Kuinka luovuus saadaan kukkimaan, parhaat tekijät rekrytoitua ja kasvu käynnistettyä? Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen paljastaa yhtiönsä menestysreseptin.

14:45

Timo Hiltunen / Fonecta: Vinkkejä ostajalle

Fonecta on yksi aktiivisimmista startup-yritysten ostajista Suomessa. Perinteisen bisneksen kasvun tyrehtyminen pakotti yhtiön uusiutumaan yritysostojen avulla. Miksi startupeja kannattaa hankkia, kuinka ostokohteet valitaan ja miten kaupoilla parannetaan tulosta? Fonectan toimitusjohtaja Timo Hiltunen jakaa käytännön vinkkejä yrityspäättäjille, jotka ovat lähdössä startup-ostoksille. Tositarinoita sekä onnistumisista että epäonnistumisista.

15:45

Oskari Kettunen / Reaktor: Huteja vai helmiä?

Viime marraskuussa perustetun sijoitusyhtiö Reaktor Poltteen johtaja Oskari Kettunen on tavannut alle vuoden kuluessa noin 150 suomalaista startupia. Onko niistä mihinkään? Raakaa analyysia suomalaisen startup-kentän tilasta.

16:45

Harri Kerminen: Yhteistyön uusi resepti

Vielä muutama vuosi sitten suuret ja pienet yritykset tekivät yhteistyötä luoden vaurautta Suomeen. Maailmantalouden myllerrys kuitenkin katkaisi linkin, eikä päämies ja alihankkija- malli enää toiminut. Miten yhteistyö saadaan taas käyntiin? Kuinka suuret yritykset voivat hyötyä startupien energiasta ja kekseliäisyydestä? Kemiran ex-toimitusjohtaja, vuorineuvos Harri Kerminen pohtii uutta yhteistyömallia, jolla elinkeinoelämän ekosysteemi saadaan taas kukkaan.

18:00

Päivällinen

19:00

Ovet auki startupeille / Iltakemut


Liput

Varaa paikkasi Helsingin Töölössä 29.8. järjestettävään seminaariin nyt! Lippuja tarjolla vain rajoitettu määrä. Lipun hinta 395 € + alv.

Osta liput

Liput välittää Eventilla.

Lippupaketit, lisätiedot ja kyselyt:
tilaisuudet@hupparihorho.fiKumppanit

Tietokone - Tietotekniikan asiantuntija
Sofokus - Verkkoratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo
Tekes – teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus
Reaktor